Een taal, cultuur, en verhaal. Leren was nog nooit zo leuk!

Lesreeks

Volg het leven van excentrieke personages terwijl zij zich een weg banen door even bijzondere situaties.

Een focus op cultuur

Verken de culturele diversiteit van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië en andere engelstalige landen.

Druk jezelf uit!

Naast op maat gemaakte schriftelijke oefeningen en feedback, krijg je meer zelfvertrouwen in het spreken door te chatten met de held van je lesreeks.

AI-adaptief leersysteem

Afhankelijk van je niveau, je interesses, je doelen en je behoefte aan feedback is er elke dag een nieuwe aflevering die is afgestemd op jou, je motivatie en wat je hebt onthouden. Of je nou een beginner bent of gevorderd, je krijgt altijd een cursus op maat.

Slechts 10 minuten per dag.

Een les van jouw serie, met vragen, herhalingen en correcties. Een kleine inspanning, een groot plezier!

Niveau-test

Slechts 10 minuten heb je nodig om vooruitgang te boeken met het verhaal uit je lesreeks. Voor web, tablet en via de app. Gratis uitproberen zonder enige verplichting.

Frequently Asked Questions

Gymglish biedt online taalcursussen aan voor volwassenen van alle niveaus. We hebben leerreeksen ontwikkeld om leren leuk te maken: korte, originele verhalen die je helpen om een taal, de accentvariaties en de cultuur van de regio's waar de taal wordt gebruikt, te ontdekken.
Onze op AI gebaseerde, gepersonaliseerde methode is wereldwijd getest en goedgekeurd door meer dan 7 miljoen gebruikers. Bovendien worden onze cursussen gebruikt door meer dan 6.000 bedrijven, universiteiten, onderwijsprofessionals en overheidsinstanties.

Gymglish is beschikbaar vanaf 10 euro per maand. Na een gratis proefperiode kun je je abonnement, de duur ervan en de gewenste functies kiezen. Onze abonnementen en prijzen variëren, afhankelijk van de duur, de gevolgde cursus en de geselecteerde opties.

De Gymglish-lessen zijn beschikbaar op je computer, tablet of smartphone (via je browser of via onze iOS- en Android-apps).
Zodra je je heb ingeschreven voor de gratis test, krijg je toegang tot de eerste les van jouw leerreeks: een origineel verhaal gevolgd door oefeningen en een fragment uit een film, serie of muziekstuk.
Zodra je de vragen hebt beantwoord, krijg je toegang tot je score van die dag en een persoonlijke uitleg.
Het kost je slechts 10 tot 15 minuten per dag.

De eerste 7 dagen zijn gratis en vrijblijvend. Je kunt jouw abonnement op elk moment opzeggen door onderaan elke les op de link 'Ik wil me uitschrijven' te klikken.
Als je eenmaal bent ingeschreven, kan je je op elk moment uitschrijven als je kiest voor een abonnement voor onbepaalde tijd, door naar je persoonlijke online ruimte te gaan. Als je kiest voor een abonnement voor bepaalde tijd, kan je je niet uitschrijven voor de duur van je cursus.

Jazeker, Gymglish wordt gebruikt door meer dan 6.000 bedrijven, universiteiten en organisaties! Gymglish is ook Qualiopi-gecertificeerd.

Bevestig uw e-mailadres

We hebben je zojuist een e-mail gestuurd naar . Open de e-mail en klik erop om je adres te bevestigen.

Als je niets hebt ontvangen, vergeet dan niet je spamfolder te controleren!

Succes!

Je ontvangt binnenkort een e-mail met meer informatie.


Bekijk andere kurser och ladda ner våra gratis iOS- och Android Apps.

Succes!

Je staat op het punt om je eerste les per e-mail te ontvangen (vergeet niet je spamfolder te controleren, want onze e-mails kunnen soms per ongeluk worden gemarkeerd!)


Bekijk andere kurser och ladda ner våra gratis iOS- och Android Apps.

Succes!

Even geduld. We bereiden uw aflevering voor!

Oeps!

Uw verzoek is niet in behandeling genomen omdat uw e-mailadres al bestaat in onze database.

- Als je wilt inloggen, klik dan hier.
- Als je onze cursus opnieuw wilt testen, vul dan een ander e-mailadres in.
- Als u contact wilt opnemen met ons ondersteuningsteam, klik dan hier.

Oeps!

We konden uw verzoek niet verwerken. Neem contact op met ons ondersteuningsteam (support@gymglish.com) en wijs hen op het volgende bericht:

Onze excuses voor het ongemak.